Biologisk-dynamisk (biodynamisk) marked i Oslo

Biodynamisk marked i Oslo

I dag dro steinaldermannen på biodynamisk marked. Biodynamisk landbruk, eller biologisk-dynamisk som det egentlig heter, er en type økologisk landbruk.

I følge Wikipedia bygger det på «tanken om at gårdsbruket utgjør en helhetlig og individuell organisme, og legger vekt på å balansere holistisk utvikling og forholdet mellom jorden, plantene og dyrene som et bærekraftig system uten innblanding utenfra så langt dette er mulig.»

Litt sært det der altså, men jeg kan like at de driver landbruk på en skånsom (klimavennlig) og bærekraftig måte. I tillegg var det veldig mye godt, og faktisk ganske billig!

Jeg kjøpte cherrytomater, romanesco, blomkål, en kjempesquash på 1,4 kg, rødbeter, epler, rødløk, spisskål, og ikke minst en pakke med andeegg! Andeeggene skal visst smake noe «renere» enn hønseegg, men ellers ikke så ulikt. Jeg gleder meg til frokost i morgen!

5 responses to “Biologisk-dynamisk (biodynamisk) marked i Oslo

  1. Grønne Gleder

    Der var jeg også. Har stor glede av å besøke Bondens marked! Om to uker er det Matstreif på Rådhusplassen med bondefristelser fra hele landet samt mange gode norske matopplevelser. Anbefales på det sterkeste 🙂

  2. Hvordan smakte andeegg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s